Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over Oranje-international: 'Ik vind hem wél getalenteerd'

Sportnieuws
vrijdag, 10 mei 2024 om 9:38
copyright proshots 23969889
Atalanta bereikte donderdagavond ten koste van Olympique Marseille de finale van de Europa League, waar ze Bayer Leverkusen treffen die op hun beurt AS Roma uitschakelde en de ongeslagen status behouden. Bij Studio Europa van ESPN raken Kenneth Perez en Pierre van Hooijdonk het niet eens over Liverpool-target Teun Koopmeiners
Perez opent de discussie. 'Hij is iemand die op het veld wel echt speelt met zijn hersenen en daarbij ook nog een heel goed linkerbeen heeft getraind, waardoor hij gevaarlijk kan zijn van afstand. Dit is toch ook wel een voorbeeld als speler van hoe je niet supergetalenteerd hoeft te zijn om een mooie carrière te hebben.' Hiermee denkt Perez een compliment te geven, maar daar is Van Hooijdonk het absoluut niet mee eens. 

Juist wel getalenteerd 

De oud-Feyenoorder gaat er dan ook hard tegenin. 'Ik vind hem wel getalenteerd. Als middenvelder heeft hij andere capaciteiten dan de sexy voetballers die meestal voorin staan. Maar ik vind dat hij wel heel veel eigenschappen heeft die een goede middenvelder hoort te hebben.' Perez is het er op zijn beurt niet mee eens. 'Ik denk dat hij heel veel heeft moeten trainen, hij kan het niet op zijn talent', concludeert Perez. 'Zijn talent ís zijn inzicht en zijn overzicht, en zijn spelinzicht', gaat Van Hooijdonk er nog één keer tegenin.
Na afloop stond Koopmeiners zelf voor de camera van Veronica en gaf aan trots te zijn. 'Als je de Europa League-route bekijkt heb je niet de minste tegenstanders gehad. Ik denk ook dat je in alle wedstrijden heb laten zien dat het geen gestolen overwinningen zijn.' Koopmeiners staat volgens geruchten in de belangstelling van Liverpool waar zijn oud-trainer Arne Slot naar alle waarschijnlijkheid de touwtjes in handen neemt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties