Van den Brom stelt een haast onmogelijke eis aan Vitesse: 'Daarvoor moet alles in het werk worden gesteld'

Sportnieuws
woensdag, 24 april 2024 om 14:07
john van den brom
Vitesse lijkt ondanks alle onrust toch een nieuwe trainer aan te kunnen stellen in de vorm van John van den Brom. Echter stelt de trainer wel een keiharde eis, mocht hij de overstap gaan maken. Van den Brom wilt namelijk direct mee gaan spelen om promotie naar de Eredivisie en met het beschikbare budget zal dat zeer moeilijk gaan worden. 
Van den Brom heeft al meerdere keren aangegeven graag trainer te willen worden van de club die momenteel in de brand staat door de financiële situatie. De twee partijen zijn al in gesprek. 'Ik wil meteen terug naar de Eredivisie. Dat is een harde eis. Daarvoor moet alles in het werk worden gesteld. Er moet een nieuwe selectie worden neergezet. Een staf. Een technisch manager. Dat moet allemaal samen kloppen. Ik ben een teamspeler. Er moet hier een team komen te staan.'

Slechts een bijrol in de Keuken Kampioen Divisie

Edwin Reijntjes is de directeur van Vitesse en vertelde laatst dat de club een pas op de plaats moet maken, als de club de financiële situatie überhaupt overleefd. De directeur zette in op een plek tussen plaats vijf en acht. Als je op die woorden afgaat lijkt Vitesse slechts een bijrol te gaan vertolken in de Keuken Kampioen Divisie. 'Die uitgangspositie strookt niet met mijn ambities. Ik kom niet voor een bijrol in de Eerste Divisie. Er moet echt perspectief zijn om in één jaar terug te keren naar de Eredivisie. Anders heeft het geen nut', laat Van den Brom optekenen door het Algemeen Dagblad.

Redden wat er te redden valt

De trainer die maandagavond nog te gast was bij Veronica Offside weet dat hij op een zinkend schip stapt, maar hoopt het schip van de bodem af te houden en de vlaggen weer te laten wapperen. 'Er moet dus snel een organisatie staan, die zaken kan aanpakken. De vooruitzichten zijn goed, maar dit is nog zeker geen gelopen koers', sluit de trainer af.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties