Sneijder en Van de Brom laaiend op Ajax: 'Legendes worden nu ook aan de kant gezet'

Sportnieuws
dinsdag, 23 april 2024 om 13:54
copyright proshots 9116931
Wesley Sneijder heeft aan tafel bij Veronica Offside aangegeven er met zijn pet niet bij te kunnen waarom Simon Tahamata aan de kant is geschoven bij Ajax. De oud-voetballer en jeugdtrainer gaf een duidelijke reden voor zijn vertrek en daar schrikken John van den Brom en Sneijder van. 
Sneijder haalt zijn gram, want de oud-voetballer kaartte dit probleem al eerder aan. 'Ik heb anderhalf jaar geleden al gezegd dat Ajax het DNA kwijt is, maar nu hoor je iedereen erover. Ik had het niet zo gek gezien dat alles daar weg zou gaan.' Tahamata besloot Ajax te verlaten en gaat nu aan de slag op een voetbalschool in Duitsland. 'Nu worden legendes als Tahamata ook nog eens zo aan de kant geschoven. Schandalig.'
Van den Brom baalt ook erg van het vertrek van Tahamata, hij had de jeugdtrainer graag zijn hele leven bij Ajax gezien. 'Tahamata werd echt op handen gedragen op de Toekomst. Hij is zo’n clubman, die had daar tot zijn dood moeten blijven. Hij is ook superfit nog. Hij brengt dat ook over op de jeugdspelers, dus dat is echt geweldig.' Tahamata kwam zaterdag nog in actie tijdens de wedstrijd tussen BIF All Stars en Ajax Legends. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties