Update | Bosz reageert op woorden Perez en is woedend: 'Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel'

Sportnieuws
maandag, 01 april 2024 om 17:36
copyright proshots 24855588
PSV verloor afgelopen zaterdag voor de eerste keer dit seizoen in de Eredivisie en raakte daarmee de ongeslagen status kwijt. Peter Bosz was na afloop zeer teleurgesteld over het resultaat en noemde de houding van zijn ploeg zelfs 'arrogant en hautain'. Kenneth Perez laat bij Dit was het Weekend van ESPN weten zich niet te kunnen vinden in de woorden van de trainer. 
'Ik ben heel erg teleurgesteld over wat ik gezien heb', begint Bosz zijn tirade. 'We hebben terecht verloren van een veel beter NEC, we kwamen onterecht op voorsprong en dit was een heel slecht PSV. Alles begint bij houding en wij hadden bij vlagen een arrogante en hautaine houding.' Bosz benadrukt ook dat zijn ploeg het absoluut niet verdiend had om een punt te pakken.

Pure onzin

Perez ziet het anders en is kritisch op Bosz. 'Het leek echt of hij dit perse wilde zeggen om zijn ploeg scherp te houden. Ik had ook het gevoel dat de spelers het er niet mee eens waren.' Jerdy Schouten noemde de uitspraken van Bosz na afloop onzin. Perez is het totaal niet eens met Bosz en heeft harde woorden voor hem.
'Het is een act', zegt Perez. 'Wat mij betreft to much. Ik snap dat het vervelend is dat je deze wedstrijd verliest, hij had het natuurlijk over een bijzonder en een uniek seizoen. Als je ongeslagen kampioen wordt heb je ook echt wel een goed seizoen. Het is nu een doel dat niet behaald is en dat kan voelen als falen.'

Update | Maandag 1 april 14.00u

Bosz heeft op de persconferentie in aanloop naar het duel met Excelsior flink uitgehaald naar Perez. 'Daar heb ik me kapot aan geërgerd. Hij staat naast me. Waarom zegt hij dat niet dan? Op het moment dat ik mijn analyse geef, en hij vindt dat én staat naast me, dan zeg je dat toch? Hij laat me weglopen en dan gaat hij dat zeggen. Beetje raar toch, of niet? Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletje.' Bosz is nog niet klaar. 'Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. Daar hoeft hij het niet mee eens te zijn. Dat mag. Dat ik een verkeerde analyse geef in zijn ogen, dat kan, want ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken, dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletje. Ik vind dat gewoon. Dat is gewoon mijn mening.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties