Onbegrip over hatelijke reactie Cillessen richting verslaggever: 'Hij moet hier echt mee gaan stoppen'

Sportnieuws
zondag, 31 maart 2024 om 21:17
copyright proshots 23835114
NEC is dit seizoen de eerste ploeg in de Eredivisie die PSV heeft kunnen verslaan. Zaterdag werd in De Goffert met 3-1 gewonnen van de koploper. Doelman Jasper Cillessen had een grote bijdrage in de zege door bij een 3-1 stand een strafschop van Luuk de Jong te keren. De sluitpost staat niet bekend als 'penaltykiller' en krijgt vaak de nodige kritiek. Na afloop van het duel kon Cillessen het dan ook niet laten zijn gram te halen.
Terwijl zijn ploeggenoten bezig waren met een ereronde stond Cillessen voor de camera van ESPN. Verslaggever Milan van Dongen feliciteerde de doelman van NEC en vroeg hem om een reactie op deze bijzondere dag, doelend op de zege op PSV en de gestopte strafschop. 'De laatste telde niet. Daar heb je toen nog om gelachen. Dus nu kan ik lachen', begon Cillessen direct met een sneer richting de presentator.
'Ja, daar heeft men om gelachen', luidt de reactie van Van Dongen. Specifiek gaat dit over het moment waarop Cillessen enkele weken geleden een strafschop stopte tegen RKC, maar deze overgenomen moest worden en vervolgens wel werd benut. Cillessen zat er blijkbaar behoorlijk mee in zijn maag. 'Ja, jij hebt ook gelachen! Ik heb je podcast gezien, dus… Maar dat maakt niet uit', gaat Cillessen verder.

Onbegrip over reactie Cillessen

In het programma De Eretribune van ESPN worden de beelden van het interview getoond en Marciano Vink kan weinig begrip tonen voor de reactie van Cillessen. 'Hij moet hier wel een beetje mee stoppen. Nu gebeurt dit met Milan en ik stond een tijdje geleden met Hélène Hendriks bij Ajax - NEC. Toen pakte hij Hélène ook aan, omdat zij ooit iets gezegd had. Weet je, als je daar iedere keer op terug moet komen... Hij haalt zo het leuke randje een beetje weg', is de analist van mening.
De routinier had volgens Vink anders moeten reageren en niet stil blijven staan bij dingen die in het verleden voorgevallen zijn. 'Hij is 34. Ik ben van mening dat je het moet laten gaan. Je hoeft niet in elk interview terug te komen op wat iemand gezegd heeft of waarover iemand ooit gelachen heeft. Kom op, man. Men waardeert hem en het is echt een wereldkeeper, alleen dat gedeelte moet hij weglaten.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties