X gaat helemaal los om schorsing Alex Kroes: Vergelijking met Mislintat, 1 aprilgrap en 'paardenvijg'

Sportnieuws
dinsdag, 02 april 2024 om 13:47
kroes
Het nieuws dat de Raad van Commissarissen van Ajax op de vroege dinsdagochtend kersvers algemeen directeur Alex Kroes op non-actief stelt slaat op het internet in als een bom. #Ajax is trending op X en vele Ajaxsupporters, alsmede fans van rivaliserende teams, kunnen het eigenlijk niet geloven en kraken Kroes helemaal af.
Enkele oplettende reageerders maken direct de verwijzing naar Sven Mislintat. Kroes noemde de Duitse technisch directeur in november, nog voordat hij in dienst getreden was, een 'meesteroplichter' en een 'charmante zwendelaar'. Iets met de pot verwijt de ketel.
Verder kunnen veel mensen het amper geloven, dat degene die Ajax juist moest 'redden' nu binnen twee weken na zijn aanstelling zelf al weggestuurd wordt bij de Amsterdamse club. Enkelen dachten aan een verlate 1 aprilgrap, daar de dag der grappen en grollen amper negen uur geleden is.
Verder noemen heel veel mensen de beslissing van Kroes om vlak voor zijn aanstelling zo'n 17.000 aandelen van Ajax te kopen gewoon extreem dom. De AD is nu geschorst wegens handelen met voorkennis.

Maar even voor mij hè. #Kroes koopt aandelen #Ajax in de wetenschap dat hij daar directeur wordt. Met voorkennis dus. Maar dat is toch een aankoop dat vroeg of laat duidelijk zou worden? Is ie dan vooral absurd naïef geweest of stuitend dom? Weet niet wat ik erger vind eigenlijk.

228
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties