[Video] Turkse voetbalsupporter zorgt met keiharde vuistslag voor bloedneus bij Fiorentina-middenvelder

[Video] Turkse voetbalsupporter zorgt met keiharde vuistslag voor bloedneus bij Fiorentina-middenvelder

Het lijkt wel een trend te worden in de voetballerij: Een supporter die het veld oprent om een profvoetballer aan te vallen. Het gebeurde eind februari al in een wedstrijd tussen PSV en Sevilla in de Europa League, waarbij Delano K. uiteindelijk weinig schade bij keeper Marko Dmitrovic aanrichtte. Gisterenavond gebeurde er weer iets, met een iets heftigere afloop. Twee supporters van Sivasspor renden bij een 1-4 achterstand tegen Fiorentina het veld op en een van hen deelde een vuistslag uit aan middenvelder Alessandro Bianco.

Het incident gebeurde vlak nadat de 1-4 viel, in de slotfase van de wedstrijd in de Conference League. Het duo betrad het veld, waarna een van hen Bianco in zijn gezicht sloeg. Daarna renden ze nog een tijdje uitgelaten over het veld voordat de stewards hem in de kraag konden vatten. De 20-jarige middenvelder hield er een flink opgezwollen bloedneus aan over, maar verder lijkt de schade mee te vallen. In de kleedkamer liet hij na afloop beelden van zijn verwondingen zien.

Het artikel gaat verder onder de video's.

Het was niet het enige incident die avond waarbij een voetballer verwondingen opliep door een supporter. Uitgerekend Sevilla-doelman Marko Dmitrovic kreeg het na de aanval van de PSV-fan andermaal zwaar te verduren. Ditmaal gooide een supporter van Fenerbahce een aansteker in zijn richting, die de doelman op zijn hoofd raakte.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.