Tranen rollen over de wangen bij Van Bommel tijdens afscheid Antwerp FC: 'Klotevraag'

Sportnieuws
maandag, 27 mei 2024 om 9:30
copyright proshots 22415471
Mark van Bommel nam zondag afscheid van FC Antwerp. De oefenmeester was twee jaar actief bij de club. Na de laatste play-offwedstrijd tegen Anderlecht deed Van Bommel geëmotioneerd zijn woord tegenover de aanwezige pers. De Nederlandse trainer werd vorig jaar kampioen met Antwerp, dat was zeer knap aangezien de club sinds 1957 geen kampioen meer was geworden.
Van Bommel maakte zelf bekend dat hij stopt, al is het nog niet officieel gecommuniceerd vanuit de club zelf. De laatste wedstrijd onder leiding van Van Bommel werd met 3-1 gewonnen van Anderlecht, maar aan de stand veranderde het niets. Antwerp werd laatste in de play-offs, wat betekent dat de ploeg volgend jaar niet actief zal zijn in Europa.

Wat komt er hierna?

De oefenmeester wilde na afloop niets kwijt over zijn toekomstplannen. 'Er wordt veel geschreven in de kranten. Op dit moment ben ik vrij op 30 juni en we gaan wel zien wat er gebeurt. Als ik geen club heb, dan zit ik hier volgend seizoen op de tribune voor Antwerp-Beerschot. Ik heb gehoord dat dat nog gekker is dan afgelopen twee jaar', vertelde Van Bommel aan de pers. De trainer wordt in verband gebracht met een overstap naar zijn oude club AC Milan. 

Volschieten na 'klotevraag'

Van Bommel kon op de laatste persconferentie de trainen niet bedwingen en schoot een aantal keer vol. 'Dat betekent dat je je identificeert met de club. Het moeilijkste als speler of trainer is je inleven in een club, maar als je dat gevoel eenmaal hebt, raak je het niet kwijt', reageerde Van Bommel o0 een vraag die hij typeerde als een 'klotevraag'.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties