Groot nieuws uit België: 'Van Bommel en Antwerp om de tafel, vertrek van Nederlandse trainer goed mogelijk'

Sportnieuws
vrijdag, 03 mei 2024 om 13:17
copyright proshots 23321089
Na een zeer succesvol openingsseizoen met Royal Antwerp FC leek Mark van Bommel voort te gaan borduren op het succes. De situatie is echter 180 graden gedraaid en Van Bommel en het bestuur van Antwerp zitten vrijdagmiddag met elkaar om te tafel om een besluit te nemen over de toekomst van de oud-speler van onder meer PSV, schrijft het Algemeen Dagblad.
Het AD denkt dat Van Bommel zeer tevreden kan zijn over de periode in België, maar dat hij over een aantal weken zijn koffers gaat pakken en zich op kan gaan maken voor een nieuw avontuur. De Belgische club werd vorig seizoen na een titeldroogte van 66 jaar eindelijk weer eens kampioen. De club won ook de beker en plaatste zich voor de Champions League, wat uiteindelijk uitdraaide op een vrij kansloos avontuur. Helaas voor Van Bommel is het tij gekeerd en pakte de trainer in de laatste zes wedstrijden slechts drie punten.

Interesse vanuit Italië

Toch is er nog een kans om het seizoen enigszins te redden door volgende week de beker te winnen in het onderlinge duel met Union Saint-Gilloise. De speler die in de WK-finale van 2010 heeft gespeeld staat echter ook nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan. Zo kwam afgelopen week naar buiten dat onder druk van Zlatan Ibrahimovic, AC Milan de gesprekken met Julen Lopetegui heeft stopgezet en dat de iconische spits graag Van Bommel naar Italië zou willen halen. 

Vervanger van Slot

Ronald Waterreus was afgelopen week nog van mening dat Van Bommel de ideale opvolger is van Arne Slot bij Feyenoord, dat schreef hij in zijn column voor De Limburger. 'Talloze namen heb ik voorbij zien komen. Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Henk Fraser en zelfs Danny Buijs. Maar één naam mis ik vooralsnog. De naam van degene die in mijn ogen de ultieme vervanger van Slot zou zijn bij Feyenoord. Mark van Bommel.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties