'Ten Hag zet vol in op hereniging met oud-Ajacied'

Sportnieuws
donderdag, 20 juni 2024 om 11:30
copyright proshots 16545940
Voor Erik ten Hag wacht zijn derde seizoen als trainer van Manchester United. De Tukker kreeg onlangs de toezegging van het bestuur dat hij het volste vertrouwen krijgt en aan mag blijven bij 'The Mancunians'. Over enkele weken start het nieuwe seizoen en Ten Hag is achter de schermen druk bezig met het vinden van versterkingen. Als het aan de Nederlander ligt is Edson Alvarez volgend seizoen te bewonderen in het shirt van United.
Ten Hag en Alvarez kenden in hun tijd bij Ajax een goede verstandhouding. Daar waar Ten Hag de overstap van Amsterdam naar Manchester maakte, koos de Mexicaan voor een avontuur bij West Ham United. De verdedigende middenvelder heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij 'The Hammers' en kan nu op serieuze belangstelling rekenen van United, zo weet transfergoeroe Fabrizio Romano te melden.
De kans is groot dat United deze zomer afscheid gaat nemen van Casemiro. De Braziliaan kende een uitermate teleurstellend seizoen en wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Saoedi-Arabië. Romano meldt dat Alvaraz in de ogen van Ten Hag de ideale kandidaat is om de voormalig speler van Real Madrid op te volgen.
Pak 50 of 100x je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties