Ten Hag niet van gedachten veranderd door opgebloeide Sancho: 'Dat is niet het probleem'

Sportnieuws
vrijdag, 19 april 2024 om 15:49
jadon sancho
Dat de relatie tussen Erik ten Hag en Jadon Sancho niet meer helemaal in orde is, zal voor veel mensen geen schrikbarend nieuws meer zijn. De verwikkelingen die tot het vertrek van de vleugelspeler leidden, krijgen nu een staartje. In de persconferentie voorafgaand aan het FA Cup-treffen tussen Manchester United en Coventry City (zondag) heeft Ten Hag nog eens olie op het vuur gegooid.
De trainer uit Haaksbergen kreeg de vraag of hij overweegt Sancho weer te omarmen (nu hij het bij Borussia Dortmund goed doet, red.) en reageerde daar duidelijk op: 'Of de optredens van Sancho mij van gedachten hebben doen veranderen? Nee. We weten dat Jadon een fantastische voetballer is, dus dat is voor ons geen verrassing. Dat is niet het probleem.' Borussia Dortmund won dinsdagavond van Atlético Madrid en plaatste zich daarmee voor de halve finales van de Champions League.
'Hij leverde zijn bijdrage aan het resultaat voor Dortmund. Een geweldige prestatie, dat zeker', vertelt Ten Hag. De Engelsman werd afgelopen winter verhuurd aan zijn oude club Dortmund om daar weer minuten te gaan maken. Hij speelde dit seizoen veertien wedstrijden voor de Duitse ploeg en kwam daar tot twee doelpunten en een assist. Tegen PSV onderscheidde de aanvaller zich door te scoren in de terugwedstrijd (2-0).

Waarom hebben de twee een conflict?

Sancho en Ten Hag hebben ruzie, omdat Sancho op sociale media lelijke en vervelende dingen zou hebben geschreven over de Nederlandse trainer. Het gedrag van de speler leidde ertoe dat hij door zijn trainer buiten de selectie werd gelaten en later op huurbasis naar Duitsland mocht vertrokken. Ten Hag eist een excuses, maar heeft die tot op de dag van vandaag niet gehad.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties