Ten Hag is klaar met Antony en zet zinnen op toptalent: Bereid om diep in de buidel te tasten

Sportnieuws
vrijdag, 03 mei 2024 om 10:15
copyright proshots 25048418
Antony is één van de vele Manchester United-spelers die het dit seizoen heel erg lastig heeft. De Braziliaan komt totaal niet uit de verf en maakte dit seizoen nog maar één goal in de Premier League. Volgens de geruchten wilt Erik ten Hag ook graag af van de vleugelaanvaller en heeft hij al een duidelijke vervanger op het oog.
ESPN en Ben Jacobs melden dat United komende zomer de markt op zal gaan voor Michael Olise. Het toptalent van Crystal Palace staat er goed op bij United en zou zelfs een prioriteit zijn voor The Red Devils. Het is alleen nog maar de vraag of de speler zelf openstaat voor een vertrek naar Manchester, mocht dat het geval zijn is United bereidt om zijn afkoopclausule ter waarde van 58 á 70 miljoen euro te betalen. De club zou misschien Aaron Wan-Bissaka in de deal willen betrekken om de prijs wat te drukken. 

Aan interesse geen gebrek

In Engeland is er veel interesse in de buitenspeler die furore maakt bij Crystal Palace. Zo was Chelsea vorig jaar al zeer dicht bij de komst van de Fransman, maar door een administratieve fout ging de transfer uiteindelijk niet door. Ook Liverpool, waar Arne Slot de baas wordt, is fan van de razendsnelle buitenspeler en Arsenal ziet de komst van Olise ook wel zitten.
Antony werd in de zomer van 2022 gehaald voor maar liefst 100 miljoen euro en er werd veel verwacht van de Braziliaan die bij Ajax geweldig spel liet zien. Hij begon goed door te scoren bij zijn debuut tegen Arsenal, maar raakt al anderhalf jaar geen pepernoot. Nu lijkt er niets meer over te zijn van de Antony die wij in Nederland kennen. Zo maakte Antony vijf goals in Premier League over twee jaar gezien en Olise staat dit seizoen met zestien wedstrijden al op zeven goals en vier assist.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties