Tegenvaller voor Ajax: Chelsea vraagt onmogelijke transfersom voor gewilde aanvaller

Sportnieuws
maandag, 03 juni 2024 om 20:22
copyright proshots 25114402
Ajax zal diep in de buidel moeten tasten om Omari Hutchinson naar de club te halen, zo weet Fabrizio Romano te melden op X. De Amsterdammers zouden hengelen naar de diensten van de aanvaller van Chelsea, maar die club heeft na intern overleg een vraagprijs van tussen de ruim 29 miljoen en ruim 35 miljoen euro vastgesteld.
Bovendien is de club uit Londen niet bereid om Hutchinson nogmaals te verhuren. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij Ipswich Town, maar dat station lijkt nu gepasseerd. Mochten clubs de aanvaller willen overnemen, dan moet dat op definitieve basis gebeuren én moet er stevig in de buidel worden getast. Enkel biedingen van om en nabij de dertig miljoen euro worden in overweging genomen.
Die vraagprijs lijkt niet geheel vanuit het niets te komen, want recent lichtte Chelsea de optie in het contract van Hutchinson, waarmee zijn verbintenis eenzijdig met een jaar werd verlengd. De vleugelflitser ligt nu tot medio 2026 vast in Londen.
Nog geen twee weken geleden werd Ajax voor het eerst nadrukkelijk in verband gebracht met de linksbenige rechtsbuiten, die ook als linksbuiten en aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Daarbij werd ook Feyenoord genoemd, terwijl vanuit de Bundesliga VfB Stuttgart en Borussia Mönchengladbach interesse zouden hebben. Eerstgenoemde Duitse club lijkt nu door te zetten.
Ajax Showtime ©

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties