Slot krijgt advies uit onverwachte hoek: 'Dit wordt de grootste valkuil voor hem bij Liverpool'

Sportnieuws
dinsdag, 30 april 2024 om 9:27
arne slot
Arne Slot zal deze week zijn handtekening zetten onder een contract dat hem zal verbinden aan Liverpool. Dit wordt de eerste buitenlandse club die de Zwollenaar voor zijn rekening neemt. Daar komen ook zeer veel risico's bij kijken. Wesley Sneijder stipt bij Veronica Offside een grote valkuil aan voor de succesvolle trainer.
Sneijder krijgt de vraag wat de grootste valkuil voor Slot zal worden. 'Nou ja, Jürgen Klopp zei het al. Hij vindt het de grootste en mooiste club van de wereld, daar heb ik een andere mening over, maar goed. De belangen zijn daar ook veel groter. Hij moet echt oppassen met teveel Nederlanders halen.' Sneijder geeft een voorbeeld uit zijn tijd bij Real Madrid.
'Toen ik daar kwam zat ik met Arjen Robben, Royston Drenthe, Ruud van Nistelrooij en een jaar later kwamen Rafael van der Vaart en Klaas-Jan Huntelaar. Dan ga je groepjes creëren en daar moet je wel mee oppassen. In het begin zeiden ze ook dat wij wel Spaans moesten blijven spreken, maar op den duur praat je toch weer je moedertaal.' Lutsharel Geertruida was afgelopen weekend aanwezig bij de wedstrijd West Ham United-Liverpool. Dat wakkerde het geruchtenvuurtje aardig aan, want de Feyenoord-verdediger zou volgens geruchten met Slot meegaan.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties