Sinner lijkt net op tijd fit voor Roland Garros en doet aanval op Djokovic

Sportnieuws
zondag, 19 mei 2024 om 15:20
copyright proshots 24846662
Jannik Sinner is acht dagen voor de start van Roland Garros weer aan het trainen. De Italiaan heeft al een tijdje last van zijn rechterheup, en het is nog maar de vraag of hij de tweede Grand Slam van het jaar haalt. Op Instagram deelt de nummer twee van de wereld foto's van zichzelf met een racket in de hand op een gravelbaan in Monaco.
Sinner vergezelt de beelden met een reeks emoji's, waaronder een zwaard en de Franse vlag, verwijzend naar zijn strijd om mee te doen aan het tweede Grand Slam van het seizoen in Parijs. Sinner trok zich eerder deze maand terug uit het Rome Open. Tijdens een persconferentie verklaarde Sinner: 'Ik wil niet in details treden over de blessure. We dachten aanvankelijk dat het niets ernstigs was, maar de scans toonden aan dat er iets niet goed was. Eén ding is zeker: als ik niet 100 procent hersteld ben, neem ik meer tijd vrij omdat ik niet drie jaar van mijn carrière wil verliezen.'
Sinner begon het jaar sterk met het winnen van de Australian Open in januari, zijn eerste Grand Slam-titel. Hij volgde dit succes op met zijn tweede Masters 1000-titel in Miami in maart. Zijn indrukwekkende prestaties maken hem een geduchte concurrent voor de aankomende Roland Garros.

Sinner kan nieuwe nummer één worden

In Parijs kan Sinner de nieuwe nummer één van de wereld worden. Zelfs als hij niet meedoet is dat mogelijk. In dat geval moet de huidige nummer één, Novak Djokovic, de finale niet halen. Op zondag 26 mei begint het Grand Slam-toernooi.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties