Toptennisster stopt uit het niets en gaat verder als lingeriemodel

Sportnieuws
maandag, 13 mei 2024 om 11:11
camila giorgi
Camila Giorgi is volgens Italiaanse media zonder het iemand te zeggen al twee maanden gestopt met professioneel tennis. De 32-jarige voormalig nummer 26 van de wereld gaat zich nu richten op haar eigen modelijn Giomila en op Instagram poseert ze al regelmatig in gedurfde outfits en lingerie. Volgens Marca gaat de Italiaanse naast haar kledinglijn aan de slag als model.
Giorgi reikte in 2018 tot de kwartfinale van Wimbledon, maar haar laatste officiële wedstrijd dateert al vanaf twee maanden geleden en nu staat ze bij de International Tennis Integrity Agency (ITIA) ingeschreven als een speelster die ‘gestopt' is. De Women Tennis Association (WTA) probeerde haar daarover te bereiken, maar alle opgegeven telefoonnummers, die van haarzelf, haar vader en broers, werken niet meer.
Marca vermoedt dat Giorgi nu verder gaat als model, aangezien ze in een interview met BILD in 2021 aangaf na haar carrière zich te willen richten op de modewereld. Op haar Instagram, met 741.000 volgers, post ze regelmatig in gewaagde lingeriesetjes en weinig verhullende outfits.
Giorgi heeft zelf via haar Instagram kort gereageerd op de ontstane ophef, en bevestigt dat ze inderdaad met pensioen is. Wel zegt ze dat er veel inaccurate geruchten de ronde doen over haar toekomstplannen, maar welke dat zijn laat ze in het midden. Ze zal binnenkort meer uitleg geven.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties