Real Madrid hakt pijnlijke knoop door en stuurt clublegende weg die zelf niet weg wil

Sportnieuws
woensdag, 15 mei 2024 om 12:45
modric kroos
Real Madrid heeft zo goed als zeker besloten dat Luka Modric na 12 mooie jaren de club moet verlaten. De ploeg die op 1 juni de Champions League-finale speelt tegen Borussia Dortmund wil het contract van de Kroaat niet verlengen, ondanks het feit dat Modric zelf flink in wil leveren om bij de Koninklijke te blijven, meldt Relevo.
Het medium durft het nog niet met 100% zekerheid te zeggen, maar is vrij zeker van de zaak. Modric zal de club verlaten en moet op zoek naar een nieuw avontuur. mocht er geen 'radicale' beslissing worden genomen door de leiding van Real. De Kroaat had zeer graag een krabbel onder een één jarig contract gezet, maar de club wil ruimte maken op het middenveld om talenten als Arda Güler de ruimte te geven om zich te ontwikkelen.

Een groot afscheid 

Het plan van de club is om dit nieuws zo snel mogelijk naar buiten te brengen, zodat Modric een waardig afscheid krijgt voor zijn bewezen diensten. Real Madrid speelt inclusief de Champions League-finale nog drie wedstrijden, waaronder de laatste thuiswedstrijd van de competitie in het eigen Estadio Bernabéu. Ze nemen het in die wedstrijd op tegen Real Betis en het is de bedoeling dat de Kroaat na afloop afscheid neemt van het publiek in Madrid. Het mooiste afscheid voor de oud-Ballon D'or winnaar zou natuurlijk het winnen van de Champions League-finale zijn.

Zeer slechte start in Spanje 

Sinds februari wordt er al hevig gespeculeerd over de toekomst van de speler die in 2012 overkwam van Tottenham Hotspur. Waar de middenvelder nu een clublegende is, werd dat aan het begin niet verwacht. Na zijn eerste seizoen in Spanje werd hij zelfs uitgeroepen tot slechtste aankoop van het jaar 2012. Hij raapte zichzelf bij elkaar en zorgde ervoor dat hij een onbetwiste basisspeler werd. Zo won hij in Spanje de volgende prijzen: vijf Champions Leagues, vijf Supercopa's, vier wereldbekers, vier landstitels, vier Europese Supercups, twee Copa del Reys en één Ballon d'Or. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties