PSV mist 'beste speler van de Eredivisie' tegen Feyenoord: 'Normaal gesproken onhaalbaar'

Sportnieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 14:49
copyright proshots 23382726
PSV zal zondag tegen Feyenoord aantreden zonder Ismael Saibari, zo laat Peter Bosz weten op de persconferentie in aanloop naar het duel. Ook Joey Veerman is naar alle waarschijnlijkheid niet inzetbaar tegen de Rotterdammers, terwijl Guus Til juist weer fit is.
Saibari ontbrak vorige week tijdens de galavoorstelling tegen PEC Zwolle (1-7 winst) al wegens een blessure en zal er tegen Feyenoord nog niet bij zijn. 'Nee, die is niet inzetbaar voor de wedstrijd die wij zondag gaan spelen', zo zegt Bosz over de 23-jarige middenvelder.

Joey Veerman

Iemand die waarschijnlijk ook niet inzetbaar is, is Veerman. Afgelopen week noemde Pierre van Hooijdonk hem bij Studio Voetbal nog 'de beste speler van de Eredivisie' en voorspelde dat de Volendammer zonder moeite mee kan bij een topclub uit de Serie A. Tegen Feyenoord is hij niet inzetbaar wegens ziekte en een kleine blessure. Bosz hakt morgen de knoop door, al laat Jeroen Kapteijns van De Telegraaf al weten dat het meespelen van de middenvelder 'normaal gesproken onhaalbaar' is.
Bosz posteerde in topwedstrijden vaak Jerdy Schouten centraal achterin, waar deze normaal gesproken op het middenveld speelt. Het noopt het aanwezige journaille tot vragen of dat nog steeds een optie is, aangezien de oefenmeester van PSV zoveel personele problemen heeft op het middenveld. 'We hebben nog steeds heel veel goede middenvelders die we op kunnen stellen, maar het zijn andere type spelers. Je probeert altijd te kijken wat het beste elkaar aanvult.'
Een lichtpuntje is dat Guus Til weer fit genoeg is om minuten te maken. De aanvallende middenvelder speelde een paar seizoenen geleden voor Feyenoord en scoorde toen 21 keer in 49 wedstrijden. Bij de Eindhovenaren is Til wat minder productief en was hij bovendien de gehele maand februari geblesseerd. Bosz neemt dan ook geen risico en zegt dat hij Til geen negentig minuten zal laten maken, ondanks dat hij hem wel als potentiële basisspeler ziet.
Wat wordt het wedstrijdverloop bij PSV-Feyenoord? Pak 20 keer je inleg terug als er 2 keer wordt gescoord!. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Pakt Verstappen pole in Bahrein? Krijg twee keer je inzet terug bij Jacks en een mogelijke free bet tot 50 euro. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties