Feyenoord vist achter het net: toptalent kiest voor een langer verblijf in Eindhoven

Sportnieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 10:01
babadi
Isaac Babadi blijft PSV trouw, zo weet fansite 1908 te melden. De jongeling voerde intensieve gesprekken met Feyenoord, maar kwam er uiteindelijk niet uit door een specifieke eis. De aanvallend ingestelde middenvelder liet zijn huidige werkgever lang in spanning, maar nu lijkt de knoop te zijn doorgehakt. 
Volgens 1908 was Feyenoord zeer dichtbij de komst van de talentvolle speler, maar door een persoonlijke keuze van Babadi vist Feyenoord achter het net. De plannen van de Rotterdammers waren goed, zelfs beter dan die van PSV. Ook trainer Arne Slot was aanwezig tijdens het gesprek. Maar de PSV'er besloot toch om in Eindhoven te blijven, omdat hij de zekerheid wilde hebben dat Slot zou aanblijven als trainer van Feyenoord en die garantie konden de Rotterdammers niet geven. Feyenoord heeft overigens nooit een formeel aanbod gedaan.
Babadi was sinds de winter transfervrij en was dus vrij om met verschillende clubs te praten. Echter toonde alleen PSV en Feyenoord interesse om het talent vast te leggen. Het is nu wachten tot de moeder van Babadi terugkeert uit Sierra Leone en dan zal hij een krabbel zetten onder een nieuw contract dat hem tot 2028 verbindt aan de Eindhovenaren. Hoogstwaarschijnlijk zal dit nog vóór de topper met Feyenoord gebeuren die zondag wordt gespeeld. 

🚨🇳🇱 Dutch talent Isaac Babadi has agreed to sign new contract at PSV, it’s all done and set to be sealed in 24h. Deal will be valid until June 2028. 2005 born forward received proposals from European clubs and other Dutch clubs too but together with his brother and agent…

Image
7.9K
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties