'PSV heeft al contact opgenomen met gedroomde opvolger Ramalho'

Sportnieuws
dinsdag, 28 mei 2024 om 21:15
copyright proshots 24935973
PSV is al enige tijd onder de indruk van de veelzijdige speler Ryan Flamingo, die zowel als verdediger als middenvelder kan opereren. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de club zelfs al gesprekken gevoerd met de entourage van Flamingo. Opmerkelijk genoeg heeft de clubleiding van PSV echter nog geen contact gehad met zijn huidige werkgever, FC Utrecht.
Dinsdag zouden Flamingo en PSV opnieuw hebben overlegd over de voorwaarden van een mogelijke overgang naar Eindhoven. De technische staf van de club heeft haast om snel te handelen, zodat op 1 juli een nagenoeg complete selectie klaarstaat voor de voorbereiding. Met de mogelijke uitgaande transfer van André Ramalho staat de komst van Flamingo hoog op het verlanglijstje van PSV.
Toch staat PSV voor een uitdaging, aangezien FC Utrecht een struikelblok vormt. De club is nog niet benaderd door PSV en er is nog geen officieel bod uitgebracht. Utrecht lijkt echter vastberaden en stelt naar verluidt een transferbedrag van tussen de zeven en acht miljoen euro voor Flamingo in het vooruitzicht.

PSV is enthousiast over Flamingo

De naam van Flamingo gonst al enkele weken rond in de wandelgangen van PSV. De club is zeer te spreken over zijn veelzijdigheid, waardoor hij zowel in het hart van de verdediging als op het middenveld kan worden ingezet. Met Flamingo in de gelederen zou PSV niet alleen een extra optie hebben voor het centrum van de verdediging, maar ook voor de positie van verdedigende middenvelder.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties