Opvallend nieuws: 'Grootheid zou bereid zijn om naar Manchester te lopen om Ten Hag op te volgen'

Sportnieuws
woensdag, 08 mei 2024 om 9:40
copyright proshots 14014818
Waar Erik ten Hag wordt genoemd bij Bayern München en Ajax, maar zelf graag bij Manchester United wil blijven, wordt er in Manchester voorzichtig nagedacht over een opvolger. Zo zou grootheid José Mourinho graag een tweede kans krijgen bij de club waar hij ooit de Europa League mee won: Manchester United.
In december 2018 werd de Portugese trainer ontslagen door de leiding van United. Na avonturen bij Tottenham Hotspur en AS Roma hoopt 'The Special One' terug te keren op Old Trafford. Het doorgaans goed ingevoerde Manchester Evening News meldt dat Mourinho zelfs lopend naar Manchester zou komen om de club weer te coachen. Sinds zijn ontslag bij AS Roma zit de Portugees namelijk weer zonder club en het begint weer te kriebelen bij de man waar in 2025 een Netflix-serie over uitkomt. 

Hoogst onwaarschijnlijk 

Echter ondanks alle interesse van Mourinho denkt United er niet aan om de trainer weer met open armen te ontvangen. Het medium meldt dat United de interesse niet eens zal overwegen. Momenteel staat Ten Hag nog achter de knoppen en dat mag hij sowieso doen tot na de FA Cup-finale, daarna zal er een beslissing worden gemaakt over zijn toekomst.

'Gebrek aan professionaliteit' 

Onlangs gaf Mourinho nog een interview aan The Telegraph en sprak hij over zijn tijd in Manchester. 'Ik was geëmotioneerd toen ik weg moest omdat ik het gevoel had dat ik aan het begin van het proces stond. Als de clubleiding mij het vertrouwen had gegeven en echt in mij geloofde dan had het nog heel anders kunnen lopen. Er zijn nog steeds spelers bij United die ik vijf of zes jaar geleden niet meer wilde hebben. Dat zegt iets over een gebrek aan professionaliteit bij de club.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties