Onweerswolken boven Old Trafford, Ten Hag krijgt nu Arsenal op bezoek: 'Ik moet energie vinden'

Sportnieuws
dinsdag, 07 mei 2024 om 16:30
copyright proshots 25166172
Ondanks de zeperd op bezoek bij Crystal Palace van maandagavond (4-0) is Manchester United niet van plan om Erik ten Hag voor de FA Cup-finale de laan uit te sturen. Dat betekent dat Ten Hag de kans krijgt om mogelijk zijn baan te redden door de finale tegen Manchester City te winnen.
Door de zeperd in London op Selhurst Park (stadion Crystal Palace) namen de kritieken op Ten Hag weer toe en leek ook een ontslag een kwestie van tijd. The Telegraph komt met het nieuws dat een ontslag niet aan de orde is voordat de FA Cup-finale is gespeeld. Oud-spelers van Manchester United waren ook zeer kritisch voor de Nederlander. Zo waren Michael Owen en Paul Scholes van mening dat assistent-trainer Steve McClaren het beter zou doen dan Ten Hag. 

Vertrouwen is weg

The Telegraph meldt dat de United-leiding geen beslissing zal nemen voor het einde van het seizoen. Ook zouden veel spelers het vertrouwen in Ten Hag zijn verloren, dat komt onder andere door de slechte communicatie en het gebrek aan motivatie-skills en empathie. Komende zondag (12 mei) komt Arsenal op bezoek, tijdens die wedstrijd zal de man uit Haaksbergen dus 'gewoon' aan het roer staan.

Strijdbaar blijven 

Ten Hag bleef na de wedstrijd tegen Palace strijdbaar, dat vertelde hij aan de Engelse pers. 'Het is duidelijk dat dit ondermaats is. Ik zal blijven strijden. Ik heb het team zo goed mogelijk voorbereid, maar het was zeker niet goed genoeg. Daar neem ik mijn verantwoordelijkheid voor. Ik moet energie vinden om me voor te bereiden op de wedstrijd tegen Arsenal.' Hij kreeg de vraag of hij nog steeds de aangewezen man is om dit te doen. 'Absoluut', antwoord hij stellig. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties