Opstelling Ajax: Van 't Schip start met Bergwijn, Berghuis weer op de bank

Sportnieuws
zondag, 12 mei 2024 om 13:16
ajax bergwijn berghuis
De opstelling van Ajax voor het thuisduel met Almere City is bekendgemaakt. John van 't Schip start vrijwel dezelfde elf namen als in de 1-4 overwinning tegen FC Volendam. Alleen in de aanval zijn is er een wijziging. Aanvoerder Steven Bergwijn maakt zijn return na geschorst te zijn tegen FC Volendam, dit gaat ten koste van Mika Godts.
Op doel staat Gerónimo Rulli, die sinds de blessure van Diant Ramaj onder de lat staat. Voor zijn neus dezelfde elf namen als in de vorige wedstrijd: Jorrel Hato als linksback, Ahmetcan Kaplan en Josip Sutalo in het centrum en Devyne Rensch als rechtsback. Het middenveld bestaat uit Jordan Henderson, Sivert Mannsverk en Kenneth Taylor. Laatstgenoemde scoorde tegen Volendam nog tweemaal.
Dat betekent geen basisplaats voor Benjamin Tahirovic. De middenvelder uit Bosnië en Herzegovina was geschorst tegen Volendam, maar startte in de vijf voorgaande wedstrijden in de basis. In de aanval staat Brian Brobbey in de punt en hij wordt geflankeerd door Bergwijn en Akpom.
Opstelling Ajax: Rulli; Hato, Kaplan, Sutalo, Rensch; Henderson, Mannsverk, Taylor; Bergwijn, Brobbey, Akpom.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties