Opmerkelijk! Spaanse krant bevestigt overstap Cillessen, NEC ontkent stellig

Sportnieuws
zondag, 02 juni 2024 om 16:15
copyright proshots 23835114
Opmerkelijk nieuws uit Spanje: Volgens de Spaanse krant La Provincia staat Jasper Cillessen op het punt om over te stappen naar Las Palmas. De huidige club van de doelman, NEC, ontkent dit nieuws echter stellig.
De lokale krant uit de provincie Las Palmas meldt dat Cillessen de nieuwe eerste doelman wordt bij de laagvlieger van La Liga. Hij zal Álvaro Valles moeten vervangen in het doel. Valles staat nog onder contract bij Las Palmas, maar de club houdt rekening met een mogelijk vertrek van de keeper in de zomer. Volgens Engelse media zou Chelsea interesse hebben in Valles.
Clubwatcher Sander Janssen van VI meldt op Twitter dat NEC niets weet van een mogelijke transfer. 'In Spanje wordt gemeld dat Las Palmas een akkoord heeft bereikt met NEC over een transfer van Jasper Cillessen, maar de Nijmeegse club laat weten dat hier geen sprake van is,' schrijft hij. 'Er wordt wel volop geïnformeerd naar spelers van NEC.'

Cillessen keepte al eerder in Spanje

Cillessen heeft bij NEC een contract dat loopt tot medio 2025. De 35-jarige doelman heeft al ervaring opgedaan in Spanje bij FC Barcelona (2016 tot 2019) en Valencia (2019 tot 2022). In 2022 keerde hij terug naar zijn jeugdliefde NEC.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties