Ongelofelijk maar waar: Bayern lijkt nieuwe trainer te hebben gevonden en vist in bekende vijver

Sportnieuws
woensdag, 15 mei 2024 om 15:15
tuchel
Waar Bayern München al een geruime tijd op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen lijkt er nu eindelijk een keuze te zijn gemaakt. Thomas Tuchel zou vertrekken bij de Duitse grootmacht, maar lijkt uiteindelijk toch te blijven bij Der Rekordmeister, dat melden BILD en de Duitse tak van Sky Sports.
Eerder sijpelden al diverse berichten door dat Manuel Neuer en Thomas Müller graag zouden willen dat Tuchel blijft bij Bayern, aan dat verzoek lijkt nu gehoor te worden gegeven. De clubleiding zou in gesprek zijn met de Duitse trainer en zouden zelfs zijn contract dat tot 2025 loopt willen verlengen. De Duitse trainer die al een Champions League op zijn naam heeft staan heeft wel aangegeven geen tijdelijke oplossing te willen zijn. Zo wilt de trainer mee bepalen over het transferbeleid van de club.

Allemaal afwijzingen 

Eerder in het seizoen hadden de trainer en de club nog besloten om uit elkaar te gaan na tegenvallende resultaten. Sinds die beslissing is de Duitse club al op zoek naar een vervanger, maar zonder succes. Zo zeiden Julian Nagelsmann, Xabi Alonso, Unai Emery en Julen Lopetegui allemaal 'nee' tegen de Duitse clubleiding. Er staat nog wel één naam op de lijst en dat is die van Erik ten Hag, maar hij zal pas worden gebeld als Tuchel en Bayern er niet uit komen. 

180 graden gedraaid 

'We hebben in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen op te zeggen. Samen met mijn stafleden wil ik nog het maximale eruit halen dit seizoen', vertelde Tuchel in februari toen bekend werd dat hij dat dit seizoen de club zou verlaten. Bayern draait nu 180 graden en ziet toch toekomst in de Duister. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties