Bayern München heeft oude bekende op het oog: eerste gesprekken zijn al gevoerd

Sportnieuws
vrijdag, 10 mei 2024 om 11:00
copyright proshots 23974039
Het is inmiddels geen geheim meer dat Bayern München moeite heeft met het vinden van een nieuwe trainer. Zo hebben Julian Nagelsmann, Xabi Alonso en Ralf Rangnick al bedankt voor de Duitse grootmacht. Volgens Sky Sports Deutschland is de leiding van de club uitgekomen bij een oud-bekende die een zeer succesvolle tijd kende in München: Hansi Flick.
Flick was vanaf 2019 tot en met 2021 de coach van Der Rekordmeister en koos er daarna voor om bondscoach van het Duitse elftal te worden. In zijn tijd bij de club won hij de treble, zo pakte hij onder andere de Champions League in het 'coronajaar' door met 0-1 van Paris Saint-Germain te winnen. Door de afzeggingen van vele andere trainerskandidaten lijkt de succescoach nu opnieuw in beeld te zijn.

Akkoord nadert

Sky Sports Deutschland stelt dat de naam van Flick al eerder viel, maar dat er toen nog geen gesprekken werden gevoerd. Inmiddels is dat dus wel het geval. De uitkomst van de actuele gesprekken is nog niet bekend. Wel is een eventuele terugkeer volgens de Duitse tak van het bekende sportmedium dichterbij dan ooit.

Plan B?

Een terugkeer naar Bayern zal voor Flick mogelijk aanvoelen als een plan B. De 59-jarige trainer had al gesprekken gevoerd met FC Barcelona, maar door het aanblijven van Xavi zag hij die droom uiteen spatten. De trainer had gehoopt op een buitenlands avontuur, maar als het allemaal rond mocht komen blijft hij dus toch in zijn thuisland.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties