Onbegrijpelijk provocatief gedrag Antony na bekerontsnapping: 'Ze hadden bijna verloren'

Sportnieuws
maandag, 22 april 2024 om 17:01
antony
Antony heeft zich zondag (nog maar eens) van zijn slechtste kant laten zien. De bij vlagen nog altijd briljante voetballer laat zich bij Manchester United helaas geregeld kennen, zo ook na de bekerontsnapping tegen Coventry City (winst na strafschoppen). Toen United de beslissende penalty inschoot, liep de Braziliaan voorlangs bij de spelers van Coventry en legde hij zijn hand op de oren richting de supportersschare van de thuisploeg. Volgens VI-analist Süleyman Öztürk is de speler Antony tekenend voor de periode van Erik ten Hag als trainer van de Red Devils.
In de recentste aflevering van VI Uncensored komt natúúrlijk ook de bekerontsnapping van Manchester United ter sprake. De ploeg van Ten Hag kwam met 3-0 voor, maar zag Coventry City terugkomen in de wedstrijd en nog bijna winnen. Toen United zich na strafschoppen alsnog tot winnaar kroonde, besloot Antony zich nog eens tot de massaal uitgetrokken supportersschare van de underdog te keren:

Enorm contrast

Wat je op de beelden niét ziet, is dat aanvoerder Harry Maguire juist naar de Coventry-spelers toeliep om een hand te geven. Het contrast met Antony, die 'in twee seizoenen één goal heeft gemaakt in de Premier League', kon volgens Öztürk niet groter zijn. 'Goh, clown, waar ben je mee bezig', waar ben je mee bezig, moeten de Coventry-spelers volgens de analist gedacht hebben. 

Dribbelaar komt niemand voorbij 

De VI-man is dodelijk over Antony, niet alleen vanwege zijn gedrag, maar ook vanwege het gebrek aan sportieve prestaties. 'Hij komt geen man voorbij, en hij zit op dribbelen, schijnt. Er is kennelijk iets mis met hem'. Ondertussen wijst Öztürk ook op het gelaten gedrag van de andere United-spelers, die niet massaal op Rasmus Højlund afrenden toen hij de winnende strafschop had gemaakt. 'Ze schamen zich', was het voor de analist duidelijk.

Zinkend schip

Erik ten Hag lijkt het gedrag van zijn spelers (en Antony in het bijzonder) niet voldoende in de hand te hebben: 'Je hebt er helemaal niets van gebakken, waar ben je in godsnaam mee bezig', had de trainer volgens Öztürk moeten zeggen. Maar dat zal niet gebeurd zijn. Wat dat betreft staat de speler Antony in zijn optiek symbool voor de periode van Ten Hag bij United: de Nederlander weet het zinkende schip maar niet te bedwingen, en zal binnenkort misschien ook zelf het veld moeten ruimen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties