Onana verergert problemen van Ten Hag bij United; oliedomme actie zorgt voor nieuw puntenverlies

Sportnieuws
zaterdag, 27 april 2024 om 18:27
copyright proshots 25073903
Opnieuw een domper voor Erik ten Hag bij Manchester United. De Nederlandse oefenmeester moet nu toch echt serieus gaan vrezen voor zijn baan na het dramatische puntenverlies van zaterdagmiddag tegen Burnley. Op het eigen Old Trafford kon er niet gewonnen worden van de nummer negentien van de Premier League.  
De positie van Ten Hag staat al lange tijd onder druk en alles wijst er op dat de dagen van de Tukker in Manchester geteld zijn. Waar United drie dagen geleden nog ontsnapte in eigen huis tegen hekkensluiter Sheffield United, kon er zaterdag niet gewonnen worden van Burnley, eveneens een degradatiekandidaat.
Het spelbeeld op Old Trafford was zoals we die dit seizoen vaker hebben gezien. Veel balbezit voor United, veel kansen creërend, maar ook heel veel kansen weggeven. Het duurde ook lang voordat de eerste treffer viel. Pas na 80 minuten was het Antony die de score opende en daarmee matchwinnaar leek te gaan worden.
Echter ging het in de slotfase van het duel helemaal mis voor 'The Red Devils'. Doelman Andre Onana ging voor de zoveelste keer dit seizoen gruwelijk in de fout. De oud-Ajacied wilde een bal weg boksen, maar plantte zijn vuist in het gezicht van Burnley-speler David Fofana. Een strafschop voor het in degradatienood verkerende Burnley. Met dit buitenkansje wist Zeki Amdouni wel raad. Het 1-1 gelijke spel zorgt ervoor dat United zesde blijft staan en nummer zeven Newcastle United ziet naderen tot op een punt.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties