Mislintat-aankoop zal zijn koffers niet gaan pakken: 'Ik wil gewoon blijven, ik wil iets rechtzetten'

Sportnieuws
woensdag, 15 mei 2024 om 11:38
copyright proshots 24273784
Ajax zal komende zomer zeer actief zijn op de transfermarkt. Ten eerste zal het spelers moeten verkopen en als dat gedaan is zal er worden gekeken naar mogelijk versterkingen om de nare smaak van het huidige seizoen weg te spoelen. Als Ajax Branco van der Boomen wil verkopen kunnen ze niet rekenen op medewerking van de middenvelder die graag wilt blijven.
Sven Mislintat heeft in Amsterdam niet veel indruk gemaakt, maar hij heeft wel het begrip 'Mislintat-aankoop' gecreëerd. Van den Boomen is ook een 'Mislintat-aankoop' en volgens geruchten wil de club uit Amsterdam iedereen die is gekocht, of in Van den Boomen zijn geval transfervrij zijn gehaald, weg doen. Ajax kan in ieder geval niet rekenen op medewerking van de boomlange middenvelder die graag zijn kwaliteiten wilt laten zien in de Johan Cruijff ArenA, dat laat hij optekenen door Voetbal International.

Presteren tegenover Ajax-fans 

Van den Boomen krijgt de vraag of hij volgend seizoen in het shirt van Ajax te bewonderen is. 'Ja, wat mij betreft wel, ik wil het liefst gewoon blijven. Zo ben ik altijd wel: ik wil iets rechtzetten. Dit jaar was van mij zelf ook gewoon slecht, van de club ook. Daar hoeven we niet over te liegen, het was gewoon heel teleurstellend.' Van den Boomen kwam in de zomer van 2023 transfervrij over van Toulouse. 

Goede trainer nodig 

Van den Boomen benadrukt zich op zijn plek te voelen in Nederland. 'Kijk, ik weet natuurlijk niet hoe de selectie eruit komt te zien, je wil altijd speelminuten maken en je hoopt dat de trainer het in je ziet zitten. Het zou mooi zijn als er echt een toptrainer komt waarmee we vooruit kunnen. Je bent natuurlijk wel nog steeds Ajax, dus ik denk wel dat veel spelers en trainers hier nog steeds naartoe willen komen.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties