Oud-Ajacied Babangida verloor naast broer ook zoontje (1) in verschrikkelijk auto-ongeluk

Sportnieuws
woensdag, 15 mei 2024 om 00:09
copyright proshots 458079
Oud-speler van Ajax, Tijjani Babangida (50), raakte eerder deze week gewond bij een auto-ongeluk. Uit foto's blijkt dat de voormalige Nigeriaanse international het naar omstandigheden goed maakt. Echter, zijn zoontje Fadil (1) en zijn broer Ibrahim (voormalig speler van FC Volendam) zijn bij het verschrikkelijke ongeval omgekomen, zo meldt de Nigeriaanse krant Timeline.
De broer van Babangida overleed ter plaatse, zoontje Fadil is vrijdag - een dag na het ongeluk in de Nigeriaanse stad Kaduna - aan zijn verwondingen overleden. Dat zou zijn gebeurd tijdens een operatie in het ziekenhuis. De voormalig Ajacied wilde niet al te veel kwijt aan Timeline over de zeer tragische dood van zijn broer en zoontje. 'Vanwege mijn geloof is het niet gepast om God te vragen waarom dit is gebeurd, ongeacht de pijn. Hij is het die geeft en Hij is het die neemt. Ik geloof dat Hij me na verloop van tijd de innerlijke kracht zal geven om te vergeten.'

Vrouw Babangida overleefde ook het ongeluk

Het ongeluk zou gebeurd zijn op de snelweg van Kaduna naar Zaria. Wat er precies gebeurde, is onbekend. Volgens Nigeriaanse media verkeerde Tijjani Babangida in kritieke, maar stabiele toestand toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Ook zijn vrouw zat in de auto. Zij overleefde het ongeluk, maar raakte wel een oog kwijt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties