Jake Paul mengt zich in gedoe rondom vriendin Leerdam: 'Nu maken ze van jou een slechterik, het spijt me'

Boulevard
donderdag, 25 april 2024 om 13:52
copyright proshots 24580768
Maandag werd bekend dat Jutta Leerdam niet langer meer schaatst voor Jumbo-Visma. Commercieel directeur Sven Kramer van Jumbo-Visma liet weten dat de gesprekken tussen de schaatsdiva en de ploeg definitief stop zijn gezet. Naar eigen zeggen deed de ploeg een 'zeer mooi voorstel', waar Leerdam niet op in is gegaan en dat heeft doen besluiten de onderhandelingen stop te zetten. 
Leerdam gaf naar aanleiding van het statement van Jumbo-Visma tekst en uitleg aan De Telegraaf. 'Hoe dit vanuit de ploeg gecommuniceerd wordt, voelt als een mes in mijn rug. Ik gun de ploeg het beste, want ik weet dat ze op zoek zijn naar sponsoren en wil hen niet in de wielen rijden, maar ik word nu neergezet als een soort diva. Maar ik ben helemaal geen diva, ik ben een winnaar.'

Een schurk 

Daar gaat het ook over in een TikTok die ze heeft geplaatst. 'Jake realiseert zich net iets, wat ook alweer?', zegt Leerdam in gesprek met haar vriend Jake Paul. 'Mensen mixen onze reputaties. Ze maken van jou nu de schurk, omdat de media van mij een slechterik maakt. En nu maken ze van jou ook de slechterik. Het spijt me. Het is wel leuker en je verdient ook meer geld.' Leerdam geeft aan geen schurk te zijn, Jake Paul beaamt dat. 'Je bent een engel. En ik ook. Maar ze hebben van mij een schurk gemaakt. En als ze willen dat ik dat ben, dan zal ik het zijn ook.'
Leerdam is nog niet klaar op het Chinese platform en geeft aan zich te storen aan mannen van vijftig jaar en ouder. 'Die willekeurige Nederlandse mannen van 50plus die samenkomen onder elke Facebook-post over mij en kritiek leveren terwijl ze zitten te snacken op de bank', schrijft Leerdam. René van der Gijp is zo een man van 50plus, maar gaf aan Leerdam te steunen. 'Het is gewoon een topper, een vedette.' Hij noemde het 'gelul' van Jumbo-Visma.
Pak 50 of 100x je inzet terug als PSV minimaal twee doelpunten maakt tegen sc Heerenveen! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties