Micky van de Ven legt zich neer bij niet behaald doel: 'Daar hoeven we niet naar te kijken'

Sportnieuws
vrijdag, 03 mei 2024 om 9:45
micky van de ven
Waar Tottenham Hotspur het seizoen geweldig begon en zelfs een kandidaat voor de titel leek, is er van die gedachte weinig over. De ploeg staat op dit moment vijfde met zeven punten achterstand op Aston Villa, de ploeg uit London heeft echter wel één wedstrijd minder. Micky van de Ven heeft de hoop op Champions League-voetbal in ieder geval al opgegeven.
'Er was vandaag geen vertrouwen om het doelpunt te maken' vertelde een teleurgestelde Van de Ven na afloop van de verloren wedstrijden tegen Chelsea (2-0) tegenover Sky Sports. 'Zondag staat ons een belangrijke wedstrijd te wachten (tegen Liverpool, red.) en het is belangrijk om goed te herstellen. We gaan deze wedstrijd analyseren en dit weekend moeten we ons herpakken', is de verdediger duidelijk.

Kost veel doelpunten 

De interviewer kaart aan dat Tottenham veel tegendoelpunten krijgt uit dode spelmomenten, ook tegen Chelsea was het weer twee keer raak uit een standaardsituatie. Van de Ven reageert: 'We weten wat we moeten doen, maar elke bal gaat erin op dit moment. Dat kan natuurlijk niet gebeuren, dat we twee tegendoelpunten krijgen uit standaardsituaties.' Tottenham heeft dit seizoen sowieso al zeer vel doelpunten tegen gekregen voor een ploeg die vijfde staat in de Premier League: 54. 
Mede door de huidige vijfde plaats en grote achterstand op nummer vier Aston Villa heeft Van de Ven de hoop op het miljardenbal al een beetje opgegeven. 'Na deze wedstrijd wil ik eigenlijk niet kijken naar de Champions League, want we hebben geen goede wedstrijd gespeeld. Het belangrijkste voor ons is om de laatste vier wedstrijden goed voor de dag te komen.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties