Manchester United-legende deelt opvallende anekdote: 'Ik was zo boos, ik heb alles vernield'

Sportnieuws
zondag, 09 juni 2024 om 18:05
copyright proshots 22898445
Wayne Rooney was jarenlang een van de beste en bekendste Engelse voetballers. De Manchester United-legende stond ook bekend om zijn gedrag buiten het veld. Rooney onthulde dat hij tijdens het EK van 2016 zo boos werd over een willekeurige dopingtest dat hij een tv heeft vernield.
Rooney deed deze onthulling in een column voor The Times. Na de wedstrijd tegen IJsland (2-1) verloor hij zijn geduld. 'Het gekke was dat ik bij elke wedstrijd in dat toernooi werd geselecteerd voor de dopingtest. Ik was echt woedend. Ze zeiden dat het een willekeurig proces was, maar ik was steeds de klos. Ik was zo geïrriteerd na die wedstrijd tegen IJsland, dat ik de testruimte kapot heb gemaakt,' aldus Rooney.
'Een van de spelers van Wales was er ook, Aaron Ramsey, geloof ik. Ik zei dat ik de test zou verpesten en de tv ging eraan. Alles, ik heb de hele boel vernield. Uiteindelijk kreeg ik een boete en een waarschuwing van de UEFA.'

Rooney is eretitel kwijt

Het EK 2016 zou het laatste toernooi zijn voor de voormalige topscorer van Engeland. Hij stopte in 2018 als international na vijftien jaar en 120 wedstrijden, waarin hij 53 keer scoorde. Harry Kane heeft hem inmiddels ingehaald (58) en is nu de topscorer aller tijden van Engeland.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties