Pavlidis lijkt nieuwe club eindelijk gevonden te hebben

Sportnieuws
zaterdag, 01 juni 2024 om 11:00
copyright proshots 21943996
Vangelis Pavlidis was afgelopen seizoen dé uitblinker bij AZ. De spits scoorde 29 competitiedoelpunten voor de Alkmaarders en lijkt deze zomer te vertrekken. Volgens Portugese en Griekse media zou Benfica al dicht bij een overstap van de Griek zijn. De nummer twee van de Portugese competitie zou al volop in onderhandeling zijn met AZ over een transfer.
Onder andere CNN Portugal en Record maken melding van de interesse van Benfica in Pavlidis. De 25-jarige spits siert zaterdag de voorpagina van de Portugese sportkrant. O Glorioso hoopt hem voor twintig miljoen euro over te nemen van AZ. De Griekse international heeft immers nog maar één jaar over in Alkmaar.
Het Griekse SDNA beweert dat de onderhandelingen al in een 'zeer vergevorderd stadium' zijn. Naast het vaste bedrag probeert AZ ook een percentage bij een toekomstige transfer te bedingen.

Pavlidis komt oude bekenden tegen bij Benfica

Pavlidis zou bij Benfica de vervanger moeten worden van Arthur Cabral en Casper Tengstedt, die allebei mogen vertrekken. Hij zal echter de concurrentie moeten aangaan met het Braziliaanse talent Marcos Leonardo. Met Orkun Kökcü, Fredrik Aursnes en David Neres telt de selectie van Roger Schmidt al drie spelers met een Eredivisie-verleden.
Pavlidis speelt sinds de zomer van 2021 voor AZ, dat hem overnam van Willem II. Een jaar geleden werd hij al in verband gebracht met Benfica, maar toen kwam het niet tot een transfer. Nu lijkt hij echter toch naar het Estádio da Luz te vertrekken.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties