Kieft stoort zich aan woorden Arne Slot: 'Feyenoord is eigenlijk zijn tweede keus'

Sportnieuws
dinsdag, 23 april 2024 om 10:19
copyright proshots 23921850
Wim Kieft heeft zich bij Veronica Offside verbaasd over de woorden die Arne Slot na afloop van de bekerfinale uitte toen de coach van Feyenoord de vraag kreeg of hij weggaat bij de Rotterdammers. Slot draaide een beetje om de hete brij heen, wat Kieft uiteindelijk niet verstandig vindt. 
'Mocht er wel een club komen die ik heel interessant vind, dan ben ik geen uitzondering op elke werknemer in de voetballerij. Dan luister ik daarna en als ik dat een hele mooi kans vindt dan schat ik wel in dat op basis van wat ik bij Feyenoord gepresteerd heb er een akkoord gaat komen. Maar dan moet die club zich wel melden, anders blijf ik met alle liefde bij Feyenoord', zei Slot na afloop van de gewonnen bekerfinale tegen NEC.

Kritiek van Kieft

Slot werd vorig jaar al gelinkt aan clubs als Tottenham Hotspur en Chelsea en Kieft denkt dat Slot nu wel toe is aan een stap omhoog: 'Het is nu voor de tweede jaar op rij dat hij dit open houdt. Je kan ook gewoon zeggen: als er een mooie club komt ben ik weg. Nu schippert hij een beetje en spreekt zich niet uit dat hij honderd procent bij Feyenoord blijft. Feyenoord is uiteindelijk dus de tweede keus, anders zeg je meteen: ik blijf bij Feyenoord.'
Wesley Sneijder neemt het echter voor Slot op, en vindt dat vragensteller Valentijn Driessen het hem heel lastig maakte. 'Je wil eigenlijk helemaal niet reageren op zo'n vraag. Je hebt in je achterhoofd ergens dat je hoopt op een grote internationale club, maar Feyenoord is natuurlijk ook prima. Dus wat moet je dan zeggen?'
Kieft is het toch niet eens met Sneijder. 'Slot gaat de club adviseren over wie er weg mag en mag komen. Dan is het natuurlijk een beetje gek dat je over zes weken weg bent.' Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International weet al wat voor soort clubs zich gaan melden voor Slot: FC Barcelona, Bayern München en Liverpool.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties