Justin Bijlow geniet interesse uit absolute top van de Premier League

Sportnieuws
woensdag, 22 mei 2024 om 9:30
bijlow
Justin Bijlow geniet ondanks zijn gebrek aan speelminuten interesse uit de absolute top van de Premier League. De doelman die ieder seizoen wel een blessure tegen het lijf loopt, laat in de wedstrijden dat hij wél speelt zien zeer getalenteerd te zijn. Arsenal en Liverpool houden de 26-jarige Rotterdammer goed in de gaten.
De keeper zou 'vol in beeld' zijn bij de twee clubs, aldus De Telegraaf. Vorig jaar was het Manchester United van Erik ten Hag nog zeer geïnteresseerd in Bijlow, maar de club uit Manchester trok uiteindelijk André Onana en Altay Bayindir aan. Arsenal en Liverpool zijn momenteel op zoek naar een tweede doelman en dat moet Bijlow worden. David Raya is momenteel eerste keeper bij Arsenal en heeft Aaron Ramsdale naar de bank verdreven. De Engelsman wil daardoor een nieuw avontuur aangaan en de nummer twee van de Premier League verlaten.

Wil Slot een nieuw slot op de deur?

De interesse van Liverpool in Bijlow heeft niets te maken met het feit dat Arne Slot de nieuwe coach van Liverpool wordt. De club was namelijk al eerder geïnteresseerd in de Nederlandse doelman, zo stond hij al een geruime tijd op de shortlist. Hij werd ook al gescout in de volgende Champions League-wedstrijden van Feyenoord: tegen SS Lazio, Atlético Madrid en Celtic.

Voor een prikkie 

De prijs voor Bijlow is nog niet bepaald, wel is bekend dat Manchester United vorig jaar rond de 25 miljoen euro moest betalen, waar ze uiteindelijk niet voor kozen. De Telegraaf benadrukt dat de prijs nu alweer (door meerdere factoren) lager ligt voor de Rotterdammer. De doelman zal eerst naar alle waarschijnlijkheid afreizen naar Duitsland om het EK te spelen.
Wint Verstappen weer met ruime voorsprong? Pak 50x of 100x je inzet bij een winstmarge van 10 seconden of meer. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties