Horner spreekt tegenover Nederlandse media over beschuldigingen: 'Waren zware tijden'

Sportnieuws
zaterdag, 02 maart 2024 om 9:09
copyright proshots 24478862
De focus bij Red Bull Racing kan sinds woensdag eindelijk weer op het racen worden gelegd. Wekenlang ging bijna alle aandacht uit naar het onderzoek dat liep tegen teambaas Christan Horner. De Brit zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, maar is daar inmiddels van vrijgesproken.
Tegenover de NOS laat Horner weten opgelucht te zijn dat het onderzoek ten einde is en een positief eindoordeel voor hem heeft gekregen. 'Uiteraard waren het zware tijden. De uitspraak ligt er na lang onderzoek. Uiteindelijk zijn alle aantijgingen van tafel geveegd. Er is veel ophef over ontstaan, maar ik kan nu mijn focus leggen op mijn taken hier (Grand Prix van Bahrein, red.) en op mijn familie', is de korte reactie van Horner.

Horner opgelucht met pole voor Verstappen

In Bahrein wordt dit weekend de eerste Grand Prix van het nieuwe seizoen verreden. Max Verstappen pakte direct poleposition, al ging dat niet even gemakkelijk. 'Het was een geweldig rondje van Max op het eind,' is Horner blij met de prestaties van Verstappen, tegenover Viaplay. Volgens de Red Bull-coureur hielpen de veranderende baanomstandigheden de Nederlander niet. 'Het circuit werd kouder, en het werd moeilijker. Hij (Verstappen, red.) dacht niet dat het genoeg zou zijn (zijn snelste tijd voor polepositie, red.), maar gelukkig was dat wel zo. Het veld erachter zat wel dicht op elkaar. Het moet een goede race worden morgen.'
Wint Verstappen in Bahrein? Krijg bij Jacks een mogelijke free bet tot 50 euro. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Wat wordt het wedstrijdverloop bij PSV-Feyenoord? Pak 20 keer je inleg terug als er 2 keer wordt gescoord!. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties