Het is nu eindelijk definitief: Mbappé kondigt in videoboodschap vertrek bij PSG aan

Sportnieuws
vrijdag, 10 mei 2024 om 21:22
mbappe
Er gaat geen transferwindow voorbij zonder dat de naam van Kylian Mbappé wordt genoemd. Na de vele geruchten van het voorbij jaar weten we nu één ding zeker: de sterspeler gaat Paris Saint-Germain definitief verlaten. Dat maakte de aanvaller zelf duidelijk in een videoboodschap op zijn Instagram-account.
'Dit is mijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain. Ik ga mijn contract niet verlengen. Het avontuur komt over enkele weken ten einde,' zegt Mbappé die zijn dankwoord uitspreekt naar de club waar hij zeven jaar heeft gespeeld in de hoofdmacht. 'PSG heeft me de kans gegeven om bij de grootste club van Frankrijk te komen, een club waar de druk altijd hoog is. Ik ben hier gegroeid als speler.”
Wat gaat de volgende club worden van de Fransman? De kans is groot dat het Real Madrid wordt, maar Mbappé wil daar nog niet over praten 'Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om weg te gaan uit een vertrouwde omgeving, maar ik denk dat ik het nodig heb om een nieuwe stap te maken buiten Frankrijk. Na zeven jaar is het tijd om te gaan.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties