Henderson werkt niet mee aan videoboodschap Klopp: 'Ik merkte dat hij niet zichzelf is'

Sportnieuws
vrijdag, 24 mei 2024 om 13:14
henderson
Jürgen Klopp nam vorige week afscheid na negen jaar trainer te zijn geweest van Liverpool. Daarvoor wilde Jamie Carragher een afscheidsvideo maken, waar hij allerlei oud-spelers en huidige spelers voor heeft benaderd, zo ook Jordan Henderson. Maar die voelde geen behoefte om mee te werken aan de video voor zijn oud-trainer.
Henderson stond van 2011 tot en met 2023 onder contract bij Liverpool, hij speelde de meeste wedstrijden onder trainer Klopp die in 2015 aan werd gesteld. Carragher benaderde Henderson in aanloop naar de laatste wedstrijd van Klopp en vroeg hem of hij wat in wilde spreken. 'Ik sprak twee of drie weken geleden via WhatsApp met Jordan, vanwege een video-item dat ik namens Sky Sports maakte voor Klopp', vertelt de Liverpool-icoon bij The Overlap.

Bedankt voor uitnodiging 

Henderson was blij dat hij werd gebeld, maar bedankte Carragher. 'Het was mensen opgevallen dat Jordan Henderson niet in het video-item zat. Ik merkte dat Henderson zichzelf niet was. Ik kreeg het gevoel dat Henderson niet met de pers wilde praten.' De analist denkt wel te weten waarom Henderson niet lekker in zijn vel zit. 'Ik herinner me ook een interview waarin een Nederlandse man (Hans Kraay jr., red.) er hard in ging bij hem. Ik heb besloten om hem niet te pushen om een interview te doen en een boodschap in te spreken.'

Prijzenkast 

Klopp nam afscheid van het Liverpool-publiek met een 2-0 zege tegen Wolverhampton Wanderers op de slotdag van de Premier League. De ploeg eindigde uiteindelijk op de derde plaats in de Engelse competitie. Klopp won één keer de Champions League, één keer de Premier League, één keer de wereldbeker, twee keer de League cup en één keer de supercup met Liverpool. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties