Hélène Hendriks en Noa Vahle komen met opvallend nieuws over mogelijke Oranje-boycot

Sportnieuws
maandag, 29 april 2024 om 9:26
helene hendriks
Het was lange tijd de vraag of Hélène Hendriks en Noa Vahle geboycot zouden worden na de uitlatingen van de twee presentatrices over de uitspraken van Georginio Wijnaldum over Saoedi-Arabië. De twee vrouwen verschijnen met enige regelmaat bij Vandaag Inside en dat programma is wel al eerder geboycot door het Nederlands elftal. Hendriks en Vahle lijken echter de dans te ontspringen.
Valentijn Driessen pakte begin april uit met dit nieuws bij het programma Vandaag Inside. 'Ik was laatst bij het Nederlands elftal en toen zag ik een geweldig interview van Noa Vahle met Wijnaldum. En nu dreigt ze daar gestraft voor de worden, want het Nederlands elftal speelt met het idee om Noa en Hélène Hendriks te boycotten.' Dit gerucht gaat nu definitief de prullenbak in, want de twee presentatrices gaan het uitzwaaiprogramma doen van Oranje. 
Het tweetal is dolenthousiast en vertellen erover bij de Oranjezomer. 'Eerst even 8 juni, want we hebben mooi nieuws hè Noa. Het uitzwaaiprogramma 'Wij Houden van Oranje' gaan wij doen. Daar gaan we in Zeist het Nederlands elftal uitzwaaien richting het EK. Daar komen allerlei mensen langs zoals vrienden, spelers, oud-bondscoaches en bekenden. We gaan dat op een positieve manier doen en we zijn dus niet gecanceld. Geen boycot dus.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties