Goed nieuws voor Oranje! De Jong meldt zich weer op het trainingsveld

Sportnieuws
zondag, 09 juni 2024 om 12:55
copyright proshots 22311147
Frenkie de Jong heeft zich zondagmiddag weer laten zien op het trainingsveld van Oranje. De middenvelder, die herstelt van een enkelblessure, nam in Zeist in ieder geval deel aan de warming-up.
Het is nog onduidelijk of De Jong de volledige training zal voltooien. Na de warming-up deed hij wel mee aan een dribbel- en passoefening. De training was een kwartier openbaar. Dit is de tweede keer dat De Jong zich bij Oranje op het trainingsveld meldt. Vorige week zaterdag nam hij tijdens de openingstraining ook alleen aan de warming-up deel.
De Jong kampt met een enkelblessure die hem al weken aan de kant houdt. Hij hoopt op tijd klaar te zijn voor de eerste groepswedstrijd van Oranje op het EK tegen Polen op 16 juni. Donderdag ontbrak De Jong in de oefenwedstrijd tegen Canada, die Oranje met 4-0 won. Ook de oefenwedstrijd tegen IJsland van maandag, met aftrap om 20.45 uur, komt te vroeg voor hem.

Koeman heeft volledige selectie tot zijn beschikking

Met de terugkeer van De Jong had Ronald Koeman zondag zijn volledige groep van 26 spelers tot zijn beschikking. Tijjani Reijnders en Teun Koopmeiners sloten vrijdag aan bij Oranje, nadat zij in het eerste deel van de voorbereiding ontbraken vanwege clubverplichtingen en enkele vrije dagen.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties