Verhoeven lacht om afwezigheid Ben Saddik: 'Hij zal nooit ready zijn, ik ben in alles beter'

Sportnieuws
donderdag, 29 februari 2024 om 10:18
copyright proshots 14034932
Op 9 maart vindt in de Gelredome in Arnhem de Glory Grand Prix plaats, een toernooi met acht zwaargewichten uit de stal van Glory. De afgelopen dagen hebben Rico Verhoeven en Jamal ben Saddik elkaar al verbaal flink weten uit te dagen. De ruzie komt voort uit een discussie tussen Ben Saddik en de kickboksorganisatie Glory, waar Verhoeven deel van uitmaakt. Opmerkelijk genoeg is de Marokkaans-Belgische kickbokser echter niet eens van de partij in Arnhem.
Jamal ben Saddik werd in eerste instantie niet voor het gala uitgenodigd, maar na het uitvallen van de Algerijn Nordine Mahiedinne werd de kickbokser toch nog gevraagd. Echter werd onlangs bekend dat Ben Saddik toch niet te bewonderen zal zijn tijdens de Glory Grand Prix. Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop was aanwezig bij de perspresentatie en vroeg de deelnemers naar de afwezigheid van Ben Saddik.
Verhoeven barst van het zelfvertrouwen tijdens het persmoment. 'Ik ben er klaar voor, dit is waar ik voor getraind heb.' Daarnaast reageert de Nederlander ook op de geruchten dat hij de persoon is die ervoor heeft gezorgd dat Ben Saddik niet meedoet aan het Glory-event. 'Die macht heb ik niet, was het maar zo. Dan had ik die vijf ton (prijzengeld – red) al op mijn rekening staan,' reageert hij stoïcijns.

'Glory is niet mijn organisatie'

'Vorig jaar zomer werd ik hier al voor gevraagd'. Verhoeven wilde echter eerst zijn knieblessure afwachten voordat hij een toezegging deed over het event in GelreDome. Daarnaast is hij het gesprek aangegaan met de nieuwe CEO van Glory. 'Hierbij heb ik aangegeven dat de dopingcontroles en de straffen moeten worden aangepast,' opmerkelijk feit is dat Ben Saddik in het verleden gepakt is op het gebruik van doping.
'Blijkbaar vonden er onderhandelingen plaats tussen Glory en Jamal, hij zei al maanden dat hij ready was. Puntje bij paaltje komt nu naar buiten dat hij niet ready was,' is Verhoeven duidelijk. 'Ik weet niet waardoor de onderhandelingen geklapt zijn. Het is niet mijn organisatie dus ik heb niet de kracht om aan te geven tegen wie ik wil vechten.'
'Hij had nu de kans om weer in een toernooi te komen, maar hij was niet ready. Hij zal nooit ready zijn! Ik ben in elke vorm beter.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties