'Girona wil zich versterken met ervaren Liverpool-speler'

Sportnieuws
vrijdag, 17 mei 2024 om 13:05
thiago
Liverpool maakte onlangs bekend dat Thiago Alcántara de club door middel van een vrije transfer gaat verlaten. Niet lang na de aankondiging werd bekend dat Girona geïnteresseerd is in de Spaanse middenvelder. De Spaanse club is dé verrassing van het seizoen en plaatste zich voor de Champions League. De club is nu op zoek naar een ervaren speler die de club kan helpen tijdens het miljardenbal. 
Het blijft niet alleen bij geruchten, want de clubleiding van Girona heeft al contact gezocht en gehad met het management van Thiago om te vragen of hij openstaat voor een eventuele transfer. De Spaanse middenvelder wil volgens Relevo graag terugkeren naar zijn thuisland, daarom is een overstap naar stuntploeg Girona zeker niet ondenkbaar. De middenvelder heeft de afgelopen seizoen veel last gehad van diverse blessures, waardoor hij zijn beste spel niet meer heeft kunnen spelen.

Hobbels op de weg

Toch is een transfer nog geen uitgemaakte zaak voor de Spanjaard, het salaris kan namelijk nog wel eens een probleem gaan vormen. Bij Liverpool verdient de baltovenaar rond de tien miljoen euro per jaar, dat betekent dat hij flink in zal moeten leveren als hij de overstap naar de nummer drie van La Liga wil maken. Ook twijfelt de clubleiding of Thiago het vele geld wel waard is aangezien hij met enige regelmaat geblesseerd is.

Ervaring gezocht 

De reden dat Girona na het geweldige seizoen aan het scouten is bij wat oudere spelers is, omdat het volgend seizoen Champions League-voetbal gaat spelen. Ze willen een ervaren speler die al ervaring heeft op Champions League-niveau. Met Daley Blind hebben ze al zo'n speler in de selectie, de Nederlander tekende afgelopen week bij tot 2026.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties