Geruchtenmachine in Engeland draait op volle toeren: Liverpool-toekomst Van Dijk uiterst onzeker

Sportnieuws
maandag, 29 april 2024 om 12:27
virgil van dijk
De transferperiode komt er weer aan en dat is altijd een periode met veel spanning en nieuws. Nu lijkt dat in de eerste maand wel mee te gaan vallen door het Europees Kampioenschap, maar zeg nooit, nooit. Zo is de toekomst van Virgil van Dijk bij Liverpool uiterst onzeker, schrijft The Mirror.
The Mirror weet wel zeker hoe de nieuwe Liverpool-trainer over de zaak denkt. 'Voor toekomstig Liverpool-trainer Arne Slot is de toekomst van Van Dijk een topprioriteit.' Zoals verwacht zijn er veel clubs geïnteresseerd in de diensten van de verdediger en heeft hij dus de clubs voor het uitkiezen. Niet elke club zal echter aan zijn wensen kunnen voldoen. 'Van Dijk heeft nog steeds heel veel motivatie en wil spelen op het allerhoogste niveau', schrijft het medium stellig. 
Toch zou de intensiteit en het drukke speelschema van de Premier League er voor zorgen dat de 66-voudig Oranje-international aan het twijfelen wordt gebracht. Het contract van de Liverpool-captain loopt in de zomer van 2025 af en daarom staat hij nu voor de keuze om zijn carrière te beëindigen bij Liverpool of om nog een ander avontuur aan te gaan elders in Europa. 'Slot hoopt zijn landgenoot te overtuigen van een contractverlenging op Anfield', maakt het medium nog maar eens duidelijk. 
Één van de geïnteresseerde clubs is Borussia Dortmund. Mats Hummels zijn contract loopt komende zomer af en als de verdediger besluit die niet te verlengen hoopt Dortmund Van Dijk vast te kunnen leggen. Van Dijk zal zich naar alle waarschijnlijkheid eerst focussen op het EK met Nederland en daarna alle opties gaan afwegen. Clubs uit Spanje, Turkije, Italië en Nederland houden de situatie van Van Dijk naar verluidt ook in de gaten.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties