Geblesseerde Oranje-middenvelder houdt vertrouwen in EK-kansen

Sportnieuws
dinsdag, 21 mei 2024 om 19:30
copyright proshots 19472883
Marten de Roon heeft ondanks zijn blessure nog geen streep gezet door deelname aan het EK met Oranje. De middenvelder van Atalanta mist woensdagavond wel de Europa League-finale, maar hoopt op tijd hersteld te zijn voordat het toernooi in Duitsland begint.
Dat laat De Roon, die door bondscoach Ronald Koeman is opgenomen in de voorselectie van Oranje, weten aan de NOS. 'Ik ben heel positief. Ik heb er vertrouwen in dat ik er op 16 juni kan staan. De één doet er twee of drie weken over, de ander zes weken.' Volgens De Roon hangt er veel af van hoe zijn blessure zich ontwikkelt. 'Maar ik heb er vertrouwen in', klinkt het.
Eerder waren de berichten over de blessure van De Roon een stuk minder positief. Tijdens de Italiaanse bekerfinale verliet De Roon in tranen het veld. Atalanta-coach Gian Piero Gasperini anticipeerde toen op een blessure die wellicht het einde van het seizoen zou betekenen.

Koeman moet nog vier afvallers aanwijzen

De Roon maakt deel uit van de 30-koppige voorselectie van Oranje. In totaal mogen er 26 spelers mee naar het EK in Duitsland. Eerder liet Koeman al weten dat Georginio Wijnaldum zeker bij de selectie zit.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties