Forse kritiek op aanstaand gevecht Jake Paul: 'Levensgevaarlijk dit'

Sportnieuws
zaterdag, 30 maart 2024 om 16:48
jake paul
Jake Paul neemt het op 20 juni 2024 op tegen Mike Tyson. De aankondiging van dit gevecht leidde tot verbaasde reacties binnen de vechtsportwereld. UFC-vechter Colby Covington is één van de criticasters. Hij stelt dat alle gevechten van Paul in scene zijn gezet en dat de clash met Tyson een onverantwoorde is. 'Jake gaat hem knock-out slaan met alle gevaren van dien', zegt Covington in gesprek met VT.com.
Paul heeft sinds zijn entree in de bokswereld tien partijen gevochten. Negen daarvan werden gewonnen. Alleen het duel met Tommy Fury op 26 februari 2023 ging verloren. Mike Tyson wordt tegenstander nummer elf. De 58-jarige legende heeft middels enkele video's laten zien klaar te zijn voor het gevecht met de YouTube-ster. Volgens Covington kan het niet dat Paul het gevecht met de 'oude' Tyson aangaat. 'Vorige week zat ik met Mike Tyson in het vliegtuig. Hij ziet er niet zo uit als in die trainingsvideo's, die zijn jaren oud. De man is 58, wat denk je. Jake gaat hem knock-out slaan met alle gevaren van dien. Levensgevaarlijk dit, Mike moet dit niet doen', is Covington van mening.
De Amerikaanse UFC-ster heeft sowieso geen hoge pet op van Paul. Hij stelt dat de gevechten van Paul vooropgezet zijn en dat de levenspartner van Jutta Leerdam 'alle verboden middelen gebruikt en een laboratorium experiment is net als zijn volgespoten broer Logan Paul'. 'Ik zag het gevecht met Nate Robinson. Jake wenkte met zijn hand dat Robinson dekking moest zoeken. Dat gebeurde en hij ging neer. Alle gevechten zijn nep', gaat Covington verder.

Leerdam kijkt niet uit naar duel tussen Paul en Tyson

Ook Jutta Leerdam heeft haar zegje gedaan over de wedstrijd. Zij vindt het maar niks dat haar vriend het op gaat nemen tegen Tyson. 'Hij is eng en supersterk. Dat wordt echt niet goed hoor. Hij is wel ouder, maar zijn lichaam herinnert zich al die kracht. Hij heeft zo lang getraind op topniveau en dat is hij echt niet zomaar kwijt.', zei Leerdam onlangs op het YouTube-kanaal van Jake Paul.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties