Jake Paul tovert historisch affiche uit de hoge hoed: 'Grootste clash van de 21e eeuw'

Sportnieuws
donderdag, 07 maart 2024 om 17:43
jake paul
Jake Paul heeft onthuld wie over enkele maanden de boksring betreedt als zijn volgende tegenstander. Niemand minder dan legende Mike Tyson (57) is bereid gevonden om 'the problem child' tegemoet te treden. De clash zal op 20 juli plaatsvinden en komt voort uit een samenwerking van Pauls promotiebedrijf MVP en Netflix, dat vorige zomer een documentaire over de YouTuber uitbracht.
Paul brengt het sprekende affiche donderdagmiddag naar buiten via (onder meer) Instagram en X. 'Tijd om Iron Mike te laten slapen', schrijft het enfant terrible. 'Dit wordt het grootste gevecht van de 21ste eeuw.'

Promotion promotion promotion if I’m being honest it don’t need that.. The biggest fight of the 21st century, in the biggest NFL stadium in the US, broadcast live, on the biggest streaming platform in the world…that’s the MVP way. Whether you’re tuning in on Netflix or showing…

Image
20.5K
Reply

Snelle knock-outs

De naam van Mike Tyson spreekt bij boksfans (en zelfs bij mensen die zelden een boksring van dichtbij zien) wereldwijd tot de verbeelding. In de jaren '80 en '90 maakte hij naam door zijn tegenstanders vaak direct in de eerste ronde knock-out te slaan. Hij stond toen al te boek als de jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit. In 2020 kondigde hij zijn comeback aan, als toen 54-jarige. Zijn gevecht tegen Roy Jones Jr. eindigde in een split draw.

'Undercard'

'Ik kijk er erg naar uit om tegen Paul de ring in te stappen', laat Iron Mike weten in een persverklaring. 'Hij is de laatste jaren significant gegroeid als bokser, dus het wordt leuk om te zien wat de wil en ambitie van een 'kind' kan doen tegen de ervaring en het talent van de GOAT (de grootste allertijden, red.)'. Tyson roept in herinnering dat Paul een van zijn eerste noemenswaardige clashes beleefde als zogenoemde 'undercard' op het evenement waar hij in 2020 zijn comeback beleefde (Paul bokste tegen Nate Robinson, red.).

Flink media-evenement

De clash tussen Paul en Tyson belooft weer een flink media-evenement te worden. De clash wordt een zwaargewichtgevecht in het AT&T Stadium in Arlington (Texas), waar plek is voor 80.000 toeschouwers. Streaminggigant Netflix zet zich expliciet als (live)sportstreamer in de markt door het treffen live aan te bieden aan abonnees.
Pak 50 of 100x je inzet terug als Ajax niet verliest van Aston Villa! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties