Flinke domper voor Engelse spelersgroep: 'Ik ben niet honderd procent fit'

Sportnieuws
dinsdag, 28 mei 2024 om 10:54
engeland
Luke Shaw heeft op Instagram aangegeven niet helemaal fit te zijn voor het EK met Engeland. Hij speelde dit seizoen maar mondjesmaat voor Manchester United, maar werd toch verrassend opgenomen in de voorselectie van Gareth Southgate. In een statement geeft Shaw aan niet honderd procent fit te zijn, maar wel klaar te zijn voor wat hem de komende zomer te wachten staat.
Shaw wil zijn statement positief aftrappen en geeft aan blij te zijn met het winnen van de FA Cup, de linksback geeft aan trots te zijn op het team. 'Ik ben blij voor de jongens dat ze de beker gepakt hebben en dat ze het seizoen positief af hebben gesloten. Het was het resultaat waar ik op hoopte, maar het was heel lastig om toe te kijken vanaf de tribune', begint de normaliter basisklant van Engeland. 

Vervelend seizoen 

De linksback gaat verder. 'Dit is absoluut het meest frustrerende seizoen voor mij geweest. Ik heb tegenslag na tegenslag gehad en heb zo hard gewerkt om weer fit te worden, maar de dingen gingen gewoon niet zoals ik wilde. Ik heb zo hard gepusht om terug te zijn voor het einde van het seizoen en de finale. Maar sommige dingen zijn gewoon niet 'meant to be'. Shaw maakte in de finale van het EK van 2021 de eerste en enige goal voor Engeland, uiteindelijk verloren de Engelsen met penalty's.

Niet klaar voor het EK?

Shaw geeft een inkijkje in zijn herstel. 'De realiteit is dat ik op dit moment niet honderd procent fit ben voor zowel United als Engeland.' Door blessureleed begonnen fans te twijfelen of Shaw nog wel voor United wil spelen, Daar baalt hij van. 'Ik zit al tien jaar bij de club, met hoogtepunten en dieptepunten. Dat mensen dat in twijfel trekken, is zeer frustrerend. En wat er ook in de zomer mag gebeuren, ik ben er klaar voor. Bedankt voor jullie geduld', sluit Shaw af. Het aanblijven van Erik ten Hag kan daarbij mogelijk cruciaal zijn, want de Nederlandse manager noemde Shaw onlangs nog 'de beste linksback van de wereld', 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties