'Feestende' Dani Alves trekt niks aan van veroordeling en gaat door tot de late uurtjes

Sportnieuws
donderdag, 28 maart 2024 om 14:32
dani alves
Dani Alves is veroordeeld voor verkrachting in Spanje. De verdediger heeft één miljoen euro bij elkaar verzameld om op borgtocht vrij te worden gelaten. Door die borgsom te hebben betaald mag Alves het hoger beroep tegen zijn veroordeling in vrijheid afwachten. Hij schijnt er niet mee te zitten en vierde dit uitgebreid.
Op 22 februari werd Alves schuldig bevonden aan het verkrachten van een vrouw in de toiletten van een nachtclub in Barcelona. Vervolgens oordeelde de Catalaanse rechtbank dat Alves vier jaar en zes maanden moet gaan zitten. Het Spaanse Openbaar Ministerie had eerder negen jaar cel en een schadevergoeding geëist. Wat dat betreft komt Alves er goed vanaf. De uitspraak van 22 februari werd door geen van de  procederende partijen geaccepteerd. Alves ontkent nog steeds, al paste hij zijn verhaal al meerdere malen aan. 

Eisen gesteld 

Alves ging dus in hoger beroep en door de borgsom van één miljoen euro te betalen mag hij tot zijn veroordeling vrij rond lopen. De borgsom is betaald, er waren geruchten dat dit zou zijn gedaan door Memphis Depay. De advocaat van Depay heeft dit gerucht echter ontkracht en wilt dat alles gerectificeerd wordt. Er zijn wel wat eisen aan de tijdelijke vrijheid van Alves: Hij moet zijn Braziliaanse én Spaanse paspoort inleveren en niet in de buurt van het slachtoffer komen.

Feesten tot de late uurtjes

Na het verlaten van de gevangenis vertrok Alves naar zijn huis in de Catalaanse gemeente Esplugues de Llobregat. Daar nodigde hij twee vrienden uit die met een capuchon naar binnen liepen en geen vragen van aanwezige pers hebben beantwoord. De dag na zijn vrijlating heeft Alves de verjaardag van zijn vader in een restaurant gevierd. Na de verjaardag ging hij naar zijn huis en heeft hij het feest nog even doorgetrokken tot vijf uur in de ochtend, meldt Spaanse televisiezender Telecinco. Hiermee lijkt hij dus niet echt onder de indruk te zijn van de veroordeling. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties