FC Twente bereikt ondanks Feyenoord-geruchten nieuw akkoord met gewaardeerde trainer

Sportnieuws
vrijdag, 26 april 2024 om 16:31
copyright proshots 23555409
FC Twente heeft een nieuw contractakkoord bereikt met Joseph Oosting. De 52-jarige trainer, die bezig is aan zijn eerste jaar bij de ploeg uit Enschede, tekent nog een extra jaar bij en ligt zo tot medio 2027 vast. Het stellige nieuws volgt na speculaties over een mogelijk vertrek van de Drentenaar, die na de headlines over de verwachte transfer van Arne Slot concreet aan Feyenoord werd gekoppeld.
'Feyenoord is een geweldige club, maar ik zit ook bij een geweldige club', sprak Oosting toen hij woensdagavond door de NOS met zijn toekomst werd geconfronteerd. Ook bij ESPN wilde de trainer niet ingaan op een eventuele overstap naar de Rotterdammers, maar in Twente waren ze er tot voor kort niet gerust op.

'Geen connectie'

Het AD schrijft dat de aankondiging van de actuele contractverlenging géén reactie is op de verwachte transfer van Arne Slot naar Liverpool. FC Twente en Oosting zijn al een tijdje met elkaar in gesprek over het openbreken van het initiële contract, dat inmiddels is opgevolgd met een zeer solide debuutseizoen. 'Ik ben nog lang niet klaar hier en wil heel graag bij FC Twente blijven. We zijn met iets moois bezig', luidt de reactie van de trainer. 'Er zullen ongetwijfeld ook nog mindere tijden komen, maar dat staat los van alles.'

Europees voetbal

Oosting kwam tijdens de voorbije transferzomer over van RKC Waalwijk, waar hij een eindnotering in de middenmoot veiligstelde en zijn status als 'people manager' verder opkrikte. Door de zege van zijn huidige ploeg tegen Almere City (3-1) is Twente zeker van Europees voetbal.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties